1. U sughjettu di l'accordu.
    • Questu accordu hè validu per u situ https://healthy-food-near-me.com è hè cunclusu trà l'utilizatore di sti siti è u pruprietariu di i siti (in avanti https://healthy-food-near-me.com )
    • Questu Accordu stabilisce a procedura per riceve, archivà, trattà, aduprà, è divulgà i Dati Personali di l'Usuariu è altre informazioni chì https://healthy-food-near-me.com riceve da l'utilizatori di u situ. L'Usuariu riempie i dati persunali.
    • Per piazzà l'infurmazioni, un annunziu, aduprate u situ nantu à qualsiasi di i siti http://healthy-food-near-me.com, l'Usuariu deve leghje attentamente questu Accordu è sprime u so pienu accordu cù i so termini. A cunferma di u pienu accunsentu cù questu accordu hè l'usu di u situ da l'utilizatore.
    • L'utilizatore ùn hà micca u dirittu di publicà infurmazioni, annunzii, aduprà u situ s'ellu ùn hè micca d'accordu cù i termini di questu accordu, o s'ellu ùn hà micca ghjuntu à l'età legale quandu hà u dirittu di firmà accordi o ùn hè micca una persona autorizata di a sucietà per quale l'infurmazioni sò publicate, annunziu.
    • Mandendu infurmazioni nantu à i siti chì utilizanu u situ, l'utente inserisce dati persunali o, furnendu questi dati in un altru modu, è / o, eseguendu qualsiasi azzione nantu à u situ, è / o aduprendu qualsiasi parte di u situ, l'Usuariu accetta espressamente à u termini di questu accordu è furnisce https://healthy-food-near-me.com cù u dirittu di riceve, archivà, trattà, aduprà è divulgà i dati persunali di l'utilizatori in i termini di questu Accordu.
    • Questu Accordu ùn regule micca ehttps: //healthy-food-near-me.com ùn hè micca rispunsevule per a ricezione, u almacenamentu, l'elaborazione, l'usu è a divulgazione di i dati persunali di l'utente è di qualsiasi altra infurmazione à terzi chì ùn sò micca pusseduti o gestiti da : //healthy-food-near-me.com, è individui chì ùn sò micca impiegati AvtoTachki .com, ancu se l'Usuariu hà ottenutu l'accessu à i siti, alimenti o servizii di queste persone attraversu http://san-food-near-me .com o a newsletter. Cunfidenziale per capisce, questu Accordu hè l'unica informazione archiviata in a basa di dati di u situ in un statu criptatu è hè dispunibule solu à http://healthy-food-near-me.com.
    • L'utilizatore ricunnosce chì, in casu di a so trascuranza di a sicurità è di a prutezzione di i so dati persunali è di i dati d'auturizazione, terze parti ponu avè accessu micca autorizatu à u contu è à i dati Persunali è altri utilizatori. https://healthy-food-near-me.com ùn hè micca rispunsevule per e perdite subite da tale accessu.
  2. A prucedura per uttene dati persunali.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Cookies per furnisce servizii sicondu questu, per esempiu, archivendu dati in un panaru trà visite;
    • L'indirizzu IP di l'utilizatore.
  2. Tutte l'infurmazioni sò raccolte da noi, cume sò, è ùn cambianu micca in a raccolta di dati. L'utilizatore hè rispunsevule per furnisce infurmazioni affidabili, cumprese informazioni nantu à i dati persunali. Http://healthy-food-near-me.com hà u dirittu, se ne necessariu, di verificà l'accuratezza di l'infurmazioni furnite è di dumandà a cunferma di l'infurmazioni furnite. se necessariu, per furnisce servizii à l'Usuariu.
  3. A procedura per aduprà l'infurmazioni di l'utente.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Termini per furnisce l'accessu à a basa di dati.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • à richieste ragiunevuli di l'urganisimi di u Statu chì anu u dirittu di dumandà è riceve tali dati è informazioni;
    • se, in l'opinione di https://healthy-food-near-me.com, l'Usuariu viola i termini di questu Acordu è / o altri cuntratti è accordi trà https://healthy-food-near-me.com è l'Usuariu.
  7. Cume cambià / cancellà queste informazioni o annullà l'abbunamentu.
  1. L'utilizatori in ogni mumentu pò cambià / sguassà infurmazione persunale (telefonu) o annullassi. U travagliu di alcune caratteristiche di https://healthy-food-near-me.com, chì richiedenu a dispunibilità di informazioni nantu à l'Usuariu, pò esse suspesu da u mumentu di cambià / eliminazione di l'infurmazioni.
  2. I dati persunali di l'Usuariu sò conservati finu à chì sò eliminati da l'Usuariu. A nutificazione sufficiente di l'Usuariu nantu à a cancellazione o l'altru trattamentu di dati persunali serà una lettera (informazioni) inviata à e-mail specificata da l'Usuariu.
  3. Prutezzione di i dati.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Indirizzu di cuntattu in casu di dumande.
  4. In casu di dumande, desideri, lagnanze riguardanti l'infurmazioni chì furnite, cuntattate l'indirizzu email: Support@healthy-food-near-me.com. A dumanda scritta è a presentazione di un documentu chì stabilisce a so identità è l'autorità, pudemu fornisce à l'utente informazioni nantu à a procedura per uttene informazioni nantu à a situazione di a basa di dati.
  5. Cambiamenti à a pulitica di privacy.
  6. Puderemu cambià i termini di a pulitica di privacy. In questu casu, rimpiazzeremu a versione nantu à a pagina di e cundizioni, allora verificate torna periodicamente https://alimentazione-sana-near-me.com/ privacy-accordu Tutti i cambiamenti à l'Accordu entranu in vigore da u mumentu di a so publicazione. Utilizendu u situ, l'Usuariu confirma l'accettazione di i novi termini di a Pulitica di Privacidad in a formulazione in vigore à u mumentu chì l'Usuariu usa u situ.
  7. Termini addiziunali.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. In casu chì qualsiasi disposizione di a Politica di Privacy, cumpresu qualsiasi pruposta, clausula o parte di questu, sia considerata contraria à a legge, o invalida, questu ùn influenzerà micca e disposizioni restanti chì ùn cuntradiscenu micca a legge, restanu in forza cumpleta è sò validi, è qualsiasi disposizione invalida, o una disposizione chì ùn pò micca esse cumpiita senza più azzione da e Parti, hè cunsiderata cum'è mudificata, mudificata in quantu hè necessariu per assicurà a so validità è a pussibilità di implementazione.
  3. Questu accordu si estende à l'Usuariu da u mumentu chì utilizza u situ, cumpresu u piazzamentu di a publicità, è hè validu finu à chì ogni infurmazione nantu à l'utente sia archiviata in u situ, cumprese i dati persunali.